EIXIDA CLUB GENER 2023

Hui ha tingut lloc la primera eixida del club de aquest any 2023, ón cadascú ha triat la modalitat que ha volgut, uns amb BTT i els altres amb CRT i després ens em reagrupat a la plaça per a fer una picaeta tots junts de nou.

Eixida carretera 25.10.2020

Estes son algunes fotos de l’ultima ruta de carretera organitzada per el Club Ciclista Sarrià.  Com sempre, gaudint del nostre clima mediterrani, d’una molt bona companyia sobre les dos rodes i, sobretot, d’ambient familiar i ple d’anècdotes i acudits. ☀️🚵‍♂️

VI CURSA JOVE

El proper 01 de Desembre tindrà lloc com tots el anys la VI cursa jove, organitzada per el CCSARRIA amb la col.laboració de l’Ajuntament, el event tindrà lloc al recinte de la fira al igual que els anys anteriors.

Els participants podràn inscriure’s el mateix dia o bé imprimir la inscripció i portar-la emplenada i signada.

LA INSCRIPCIÓ ES GRATUÏTA

INSCRIPCIÓ / AUTORITZACIÓ CURSA JOVE

IV MARCHA CALP

Alguns dels nostres membres van participar en la IV Marcha de Calp. Cada corredor va viure la marxa de diferent forma, pero tots van coincidir en que hi va haver una organització excel-lent i un recorregut de 10.

Llicencies 2019

 

Fins el Dimecres dia 26/12/2018, estarà el plaç obert per a tramitar les llicencies per a 2019, qui vullga renovarla sols té que enviar un correu a info@ccsarria.com, dient que vol renovarla i quina categoria es. Qui la vullga fer nova té que adjuntar també el DNI.

Els preus per a enguany son 104€ qui sol.licite la cicloturista, 116€ la sub23 i la Èlit i 118€ les Màsters

V CURSA JOVE

El proper 9 de Desembre tindrà lloc una volta més la cursa jove destinada al menuts de entre 6 i 16 anys al recinte de la fira, les inscripcions es faràn al mateix lloc d’ixida.